Over ons

De Pitskeuken

Ons verhaal

Een uniek lunchlokaal, cateringbedrijf én evenementenlocatie op de Zuidas, direct naast het Olympisch Stadion.

U bent bij ons van harte welkom voor een verse kop koffie, huisgemaakte lekkernijen of een smakelijke lunch. Daarnaast verzorgen wij graag uw bijeenkomsten, vergaderingen of evenementen. Wij bieden kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

De Pits Keuken is een aantrekkelijk ingericht lunchlokaal op een goed bereikbare locatie met voldoende parkeerruimte nabij het Olympisch Stadion.

Wij beschikken over een prachtige tuin waar u in de zon of schaduw kunt genieten. Hier kweken wij ook de kruiden waarmee we onze gerechten nóg specialer maken. Vanzelfsprekend worden al onze producten dagelijks vers bereid. Ook voor een heerlijke (afhaal)maaltijd kunt u bij ons terecht. Van een eenvoudig buffet tot een luxe diner; alles is mogelijk. Onze kok denkt graag met u mee.

Wij verzorgen uw catering op onze locatie of bij u op locatie van A tot Z . Of het nou gaat om een zakelijke formele bijeenkomst, zoals een symposium of congres, of een informele bijeenkomst, zoals een borrel of walking dinner of BBQ, De Pits Keuken ondersteunt u in het realiseren van uw wensen.

Als klant van de Pits Keuken maakt u het mogelijk dat wij stageplaatsen en leerwerkplekken kunnen bieden aan jongeren die soms net dat beetje meer zorg en aandacht nodig hebben. Jongeren kunnen bij ons onder begeleiding van een erkend leermeester het horecavak leren en werknemers-vaardigheden opdoen.

Wat wij allemaal doen

Evenementen

Lokale ingredienten

Catering

Sociaal sterk

Weber Grill Academy BBQ

Wat anderen over ons zeggen

“Onze vaste vergaderplek”

Hans

“Lunchen voor een niet Zuidas prijs”

Merel 

“Ik kom hier zakelijk en privé”

Gerhard

"Ossenstaartsoep is de lekkerste van Amsterdam!"

Monarch

Wij zijn open op

Maandag tot en met vrijdag

van
9:00 – 16:00

Voor evenementen of gesloten bijeenkomsten zijn wij ook op andere tijden beschikbaar

Op zon- en feestdagen 

zijn wij gesloten.

Stuur ons een bericht of bel ons.

Wees niet verlegen, zijn wij ook niet.