Barbecue exclusief

In samenwerking met Weber BBQ's

BBQ beleving in Hartje Amsterdam

Wij zijn dé BBQ-workshop-lokatie in Amsterdam. De Pits Keuken zorgt voor een beleving van het ware barbecueën, in het hartje van Amsterdam. Na ontvangst met een heerlijke bak koffie, uitgeserveerd door de gastronomische medewerkers van De Pits Keuken, nemen we u mee op een culinaire reis, waarin een hoop lol, genieten en lekker eten centraal staan. Niet alleen toekijken, maar ook echt alles zelf doen, onder begeleiding van de professionals van Barbecue Exclusief.

Voor de zakelijke gasten kunnen wij businessevenementen voor klanten, relaties of medewerkers – tot een maximum van 100 personen – een culinaire invulling geven. Mail of bel ons als u vragen heeft. We kunnen tevens een Grill Academy uitvoeren bij u op locatie. We stellen uw dag, middag of avond geheel op maat samen. Bel of mail voor de mogelijkheden!

Wij leveren maatwerk

Aankleding, speciale wensen, op locatie of bij ons.

De Certified By Weber workshops, voor bedrijven en particulieren. Een heerlijke culinaire reis met onze Weber Grill-Academy.

Perfect voor een business-event of met familie en vrienden. Informeer naar de mogelijkheden om dit bij u te organiseren of op uw bedrijfslokatie.

Buffet

 

Weber BBQ academy

 

Haringparty

 

In onze tuin

 

Amsterdamse specials

 

Bezorgen

Wij zijn open op

Maandag tot en met vrijdag

van
9:00 – 16:00

Voor evenementen of besloten bijeenkomsten zijn wij ook op andere tijden beschikbaar

Op zater-, zon- en feestdagen 

zijn wij gesloten.

Stuur ons een bericht of bel ons.

Wees niet verlegen, zijn wij ook niet.