Coming soon… 

Stelt u zich voor… U bestelt een taart. Deze wordt vers gebakken. U komt thuis na een lange dag en… Tada! Uw taart is thuis bezorgd. Bestel voor uzelf of doe er een kado.

Omdat post ook lekker kan zijn!

Steeds vaker kregen we van onze gasten te horen of onze lekkernijen ook mee te nemen of te bestellen waren. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen! Inmiddels maakt onze webshop vast onderdeel uit van De Pits Keuken en kunt u elke dag van de week online onze brievenbustaart of ander lekkers bestellen

 

Gewoon voor thuis, of als kadootje voor een ander. Iemand verrassen met iets lekkers is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

En bestelt u een van onze lekkernijen namens een bedrijf of organisatie? Alles wat u in onze webshop bestelt is 100% verrekenbaar met de verplichtingen op het gebied van Social Return On Investment (SROI) van gemeente Amsterdam. En dat u met uw bestelling bijdraagt aan de doelstellingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), dat spreekt voor zich. Met elke bestelling steunt u de jongeren die wij begeleiden, en helpt u ons voort te bestaan!