De Pits Keuken — Een uniek lunchlokaal, cateringbedrijf én evenementenlocatie op de Zuidas.

U bent bij ons van harte welkom voor een verse kop koffie, huisgemaakte lekkernijen of een smakelijke lunch. Daarnaast verzorgen wij graag uw bijeenkomsten, vergaderingen of evenementen. Wij bieden kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

De Pits Keuken is een aantrekkelijk ingericht lunchlokaal op een goed bereikbare locatie met voldoende parkeerruimte nabij het Olympisch Stadion. Wij beschikken over een prachtige tuin waar u in de zon of schaduw kunt genieten. Hier kweken wij ook de kruiden waarmee we onze gerechten nóg specialer maken. Vanzelfsprekend worden al onze producten dagelijks vers bereid. Ook voor een heerlijke (afhaal)maaltijd kunt u bij ons terecht. Van een eenvoudig buffet tot een luxe diner; alles is mogelijk. Onze kok denkt graag met u mee.

Wij verzorgen uw catering op onze locatie of bij u op locatie van A tot Z . Of het nou gaat om een zakelijke formele bijeenkomst, zoals een symposium of congres, of een informele bijeenkomst, zoals een borrel of walking dinner of BBQ, De Pits Keuken ondersteunt u in het realiseren van uw wensen.

Als klant van de Pits Keuken maakt u het mogelijk dat wij stageplaatsen en leerwerkplekken kunnen bieden aan jongeren die soms net dat beetje meer zorg en aandacht nodig hebben. Jongeren kunnen bij ons onder begeleiding van een erkend leermeester het horecavak leren en werknemers-vaardigheden opdoen.